Schleich dinosaurie forskningsstation - lekset med dinosaurier och tillbehör - 41462

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Upptäck Schleich Horse Club med fantastiska hästar, stallboxar, hästsläp, ridbanor och andra tillbehör. Schleich Horse Club är en fantastisk värld för alla som gillar hästar. På hästgården väntar nya äventyr. Här kan du mata och sköta om dina hästar innan du beger dig ut på en ridtur. Besök Schleich Horse Club och upplev spännande äventyr tillsammans med Hannah, Sofia, Lisa och Sarah. Från liten och söt till stor och elegant - här hittar du ett stort sortiment av hästminiatyrer. Vi har ponnys, stora hästar, svarta, vita, fläckiga och bruna. Samla på just dina favoriter!

Schleich Farm World låter dig upptäcka nya spännande äventyr på bondgården. Här hittar du inte bara produktionsdjur som grisar och kor utan även hästar, hundar och en rad andra bondgårdsdjur. Med stora bondgårdar, traktorer och spännande djur kan du hitta på egna äventyr, det är bara fantasin som sätter gränser. Upptäck nya och spännande saker på bondgården med bondgårdsdjur från Schleich.

Schleich Wild Life Här hittar du vårt sortiment av miniatyrfigurer som föreställer vilda djur, tillverkade av Schleich. Hitta på spännande äventyr tillsammans med djur från savannen, djungeln, skogen, luften och havet. Här finns det figurer som föreställer bland annat hyenor, myrslokar, älgar, rävar, ugglor och delfiner. Samla på dina favoritdjur och hitta på roliga historier med de vackra figurerna från Schleich. Schleich är ett känt varumärke som producerar detaljerade miniatyrfigurer av hög kvalitet.

Schleich Bayala tar dig med till en förtrollad värld full av älvor, alver, enhörningar och andra magiska varelser. Här kan du uppleva en fantastisk värld av vänskap, äventyr och magi. Ta del av Bayalas spännande undervattensvärld med de vackra Meamare-sjöjungfruarna, flyg med vackra pegaser eller utforska livet på land med enhörningarna, alverna och älvorna. Schleich Bayala bjuder på oändliga lekmöjligheter och förtrollande äventyr. Låt fantasin flöda fritt med de detaljerade och magiskt vackra figurerna från Schleich.

Dröm dig bort till en förhistorisk värld där dinosaurier av olika slag är de som bestämmer. Här hittar du både stora och små, köttätande såväl som växtätande, långsamma och snabba dinosaurier som levde för länge, länge sedan. Dinosaurierna från Schleich är otroligt detaljerade och bjuder på många spännande lekmöjligheter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Samla på dina favoriter av de vackra miniatyrfigurerna från Schleich. Forestill deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vårt lågpris: 819:-
I lager
SKU
04206-16
   

Stort Schleich Dinosaurie lekset med forskningsstation, dinosaurfigurer och dino-forskaren Maxx.

Den stora forskningstationen med dinosaurier från Schleich bjuder på äventyr, lek och nöje! Djupt inne i Amazonas-djungeln erbjuder den gömda stationen allt som behövs för att utforska de sista levande dinosaurierna. Team Dino, bestående av de 3 Colby-bröderna Max, Luis och Flynn är på väg för att avslöja hemligheter. Ledaren Max har mycket att göra på utkiksstationen.

I tillägg till kommandocentralen har stationen också en visningsplattform med svängbar pilkanon och kran. Under är det ett karantänrum för nyfångade dinosaurier. De första undersökningarna kan göras här på plats med en gång, och därefter kan dinosaurierna släppas ut i hagen genom en direktdörr. Men plötsligt kan Velociraptoren komma undan! Kan Max då fånga den igen?

Leksatsen innehåller massa tillbehör i tillägg till 2 coola dinosaurier.

Funktioner:

 • Kan fästa agn på kranen för att locka dinosaurier
 • Kanonerna kan skjuta
 • Staketelement med ”Break-out”-funktion
 • Rörliga armar och ben
 • Med roterande kran och kabelvinsch

Innehåller:

 • 1 Velociraptor
 • 1 Brachiosaurus
 • 1 Maxx-figur
 • 1 anläggning med 1 kontrollcenter och 2 stegar
 • 1 bedövningskanon och 4 projektiler
 • 5 staketelement
 • 1 kran med kabelvinsch
 • Med mera…

Detaljer:

 • Mått: ca. 45 x 45 x 36 cm (BxDxH)
 • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell41462
EAN4059433102177
VarumärkeSchleich

Rörliga leder

Forskaren Max har rörliga armar och ben

Rörlig kran

Fäst bete i kranen för att locka dinosaurier.

Karantänrum

Håll nya dinosaurier för observation under stationen.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.