Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich utkiksstation med dinosaurier 41462 - stor sats med många delar

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 670:-
I lager
SKU
04206-16
   

Den stora utkiksstationen med dinosaurier från Schleich bjuder på mycket äventyr, lek och nöje! Djupt inne i Amazonas-djungeln erbjuder den gömda stationen allt som behövs för att utforska de sista levande dinosaurierna. Team Dino, bestående av de 3 Colby-bröderna Max, Luis och Flynn är på väg för att avslöja hemligheter. Ledaren Max har mycket att göra på utkiksstationen.

I tillägg till kommandocentralen har stationen också en visningsplattform med svängbar pilkanon och kran. Under är det ett karantänrum för nyfångade dinosaurier. De första undersökningarna kan göras här på plats med en gång, och därefter kan dinosaurierna släppas ut i hagen genom en direktdörr. Men plötsligt kan Velociraptoren komma undan! Kan Max då fånga den igen?

Leksatsen innehåller massa tillbehör i tillägg till 2 coola dinosaurier.

Funktioner:

 • Kan fästa agn på kranen för att locka dinosaurier
 • Kanonerna kan skjuta
 • Staketelement med ”Break-out”-funktion
 • Rörliga armar och ben
 • Med roterande kran och kabelvinsch

Innehåll:

 • 1 Velociraptor
 • 1 Brachiosaurus
 • 1 Maxx-figur
 • 1 anläggning med 1 kontrollcenter och 2 stegar
 • 1 bedövningskanon och 4 projektiler
 • 5 staketelement
 • 1 kran med kabelvinsch
 • Med mera…

Detaljer:

 • Mått: ca. 45 x 45 x 36 cm (BxDxH)
 • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell41462
EAN4059433102177
VarumärkeSchleich
Scleich Dinosaur lekesett med stor forskningsstasjon med innhegning Scleich Dinosaur lekesett med stor forskningsstasjon med innhegning

Rörliga leder

Forskaren Max har rörliga armar och ben

Utforskerstasjon med forskerfigur Maxx og 2 dinosaurfigurer Utforskerstasjon med forskerfigur Maxx og 2 dinosaurfigurer

Rörlig kran

Fäst bete i kranen för att locka dinosaurier.

Lekesett fra Schleich Dinosaur med masse tilbehør og funksjoner Lekesett fra Schleich Dinosaur med masse tilbehør og funksjoner

Karantänrum

Håll nya dinosaurier för observation under stationen.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.