Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Dinosaurie basstation för vulkanexpeditionen - leksats med ljus och ljud

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Upptäck Schleich Horse Club med fantastiska hästar, stallboxar, hästsläp, ridbanor och andra tillbehör. Schleich Horse Club är en fantastisk värld för alla som gillar hästar. På hästgården väntar nya äventyr. Här kan du mata och sköta om dina hästar innan du beger dig ut på en ridtur. Besök Schleich Horse Club och upplev spännande äventyr tillsammans med Hannah, Sofia, Lisa och Sarah. Från liten och söt till stor och elegant - här hittar du ett stort sortiment av hästminiatyrer. Vi har ponnys, stora hästar, svarta, vita, fläckiga och bruna. Samla på just dina favoriter!

Schleich Farm World låter dig upptäcka nya spännande äventyr på bondgården. Här hittar du inte bara produktionsdjur som grisar och kor utan även hästar, hundar och en rad andra bondgårdsdjur. Med stora bondgårdar, traktorer och spännande djur kan du hitta på egna äventyr, det är bara fantasin som sätter gränser. Upptäck nya och spännande saker på bondgården med bondgårdsdjur från Schleich.

Schleich Wild Life Här hittar du vårt sortiment av miniatyrfigurer som föreställer vilda djur, tillverkade av Schleich. Hitta på spännande äventyr tillsammans med djur från savannen, djungeln, skogen, luften och havet. Här finns det figurer som föreställer bland annat hyenor, myrslokar, älgar, rävar, ugglor och delfiner. Samla på dina favoritdjur och hitta på roliga historier med de vackra figurerna från Schleich. Schleich är ett känt varumärke som producerar detaljerade miniatyrfigurer av hög kvalitet.

Schleich Bayala tar dig med till en förtrollad värld full av älvor, alver, enhörningar och andra magiska varelser. Här kan du uppleva en fantastisk värld av vänskap, äventyr och magi. Ta del av Bayalas spännande undervattensvärld med de vackra Meamare-sjöjungfruarna, flyg med vackra pegaser eller utforska livet på land med enhörningarna, alverna och älvorna. Schleich Bayala bjuder på oändliga lekmöjligheter och förtrollande äventyr. Låt fantasin flöda fritt med de detaljerade och magiskt vackra figurerna från Schleich.

Dröm dig bort till en förhistorisk värld där dinosaurier av olika slag är de som bestämmer. Här hittar du både stora och små, köttätande såväl som växtätande, långsamma och snabba dinosaurier som levde för länge, länge sedan. Dinosaurierna från Schleich är otroligt detaljerade och bjuder på många spännande lekmöjligheter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Samla på dina favoriter av de vackra miniatyrfigurerna från Schleich. Forestill deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vårt lågpris: 888:-
I lager
SKU
03216-39
   

Forskare Yuki från Schleich® Dinosauriers stora vulkaniska expedition samlar all möjlig information om dinosaurier i sin forskningsbehållare. Plötsligt hör hon ett högt, mullrande ljud; hela berget vibrerar och börjar ryka. Hon reagerar snabbt och hoppar i flyktluckan som tar henne till en hemlig grotta under vulkanen. Precis i tid! Vulkanen har brutit ut! Utbrytningsfunktionen gör att stenar kan kastas från den vulkaniska kratern. Vulkanen vibrerar och ryker. LED-ljusfunktionen som är integrerad i lavaflödet och i några av stenarna, skapar en spännande lekmiljö.

Hinderbanan på vulkanens baksida erbjuder ännu mer spänning och nöje. Höjdpunkten i den stora vulkaniska expeditionen är de två dinosaurierna som är inkluderade. Satsen kräver 3 extra AA-batterier som inte ingår.

Roliga fakta

 • Yuki upptäcker några glänsande kristaller i den hemliga grottan när hon gömmer sig från utbrottet

Funktioner:

 • Vulkanen har brutit ut
 • Vulkanen vibrerar genom utbrottet
 • Cool rökfunktion
 • Med realistiska dinosaurieljud
 • Med hemlig dino grotta

Innehåller:

 • 1 dinosaurieforskare Yuki
 • 1 Gigantosaurus, 1 Ankylosaurus
 • 1 vulkan, 1 container, 1 bro
 • 4 staketdelar, 1 projektilhållare
 • 10 stenar, 4 kristaller, 1 lian
 • 5 växter, 1 stalaktit

Detaljer:

 • Mått: 45,7 x 43,5 x 35,7 cm (BxDxH)
 • Batterikrav:
  • 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • 4 x knappbatterier (ingår)
 • Rek ålder: från 4 år
Mer information
Modell42564
EAN4059433449319
VarumärkeSchleich
Vulkansett med sprutende steiner, lyd og glødende lava Vulkansett med sprutende steiner, lyd og glødende lava

Vulkanen har utbrott

Med glödande lava och stänkande stenar är det bara att snabbt komma i säkerhet!

Lekesett med flere funksjoner som prosjektilskyter og luke i fjellet Lekesett med flere funksjoner som prosjektilskyter og luke i fjellet

Rymningslucka i berget

Utrymningsluckan gör att forskaren snabbt kan komma i säkerhet i grottan under vulkanen.

Med 1 tyrannosaurus Rex og 1 Ankylosaurus figurer Med 1 tyrannosaurus Rex og 1 Ankylosaurus figurer

Dinosaurier medföljer

Två dinosaurier har upptäckt den hemliga grottan, kommer de överens om att gömma sig där tillsammans?

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.