Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Golden Retriever hona - 8 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 72:-
I lager
SKU
17873
   

Golden retrivers är medelstora, intelligenta och sociala hundar med honungsfärgad päls.

Golden retrievern, en av våra mest populära hundraser, har en lång historia. Vi kan tacka lord Tweedmouth för rasens uppkomst – han ville avla fram en hund som var både stark och tillgiven. Golden retrievern är den perfekta familjehunden som inte kräver mer än daglig träning och uppmärksamhet. Dessa sociala, aktiva och snälla hundar tycker om att simma och att bära saker i munnen, så se upp med var du ställer skorna!

Roliga fakta

  • Golden retrievern, som ursprungligen var en engelsk jakthund, är en tillgiven och lekfull hundras och därför mycket populär.

Detaljer

  • Mått:. 5 x 2 x 7,8 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell16395
EAN4005086163959
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.