Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Schleich Agilityträning med valpar - 18 delar

-15%

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

15%
Kampanjpris 165:- Vårt lågpris: 194:- Du sparar: 29,-
I lager
SKU
01216-63
   

För att se till att hans hundar Rosi och Bobby håller sig i form och lär sig coola tricks, tränar Ben dem med det nya Agilityträningssetet från Schleich Farm World. Han lär bulldoggen Rosi och dvärgschnauzern Bobby hur man balanserar över på en bräda och sedan övar de på att hoppa genom ringar. De blir skickligare och skickligare för varje träningspass.

Medan hundarna delar sina belöningsben gungar Ben så högt han kan på gungan. Det är så kul! Variera banan hur du vill och upplev många timmars spännande lek.

Funktioner:

 • Placera banan vart du vill
 • Balanshindret kan användas på två olika sätt
 • Passar alla Schleich-hundar
 • Figuren Ben kommer med rörliga armar och ben

Roliga fakta

 • Rosi och Bobby älskar att balansera tillsammans på balanshindret

Innehåll:

 • 1 x människofigur, Ben
 • 1 x Fransk bulldog
 • 1 x Dvärgschnauzer
 • 1 x gunga
 • 1 x ring
 • 2 x stolpar
 • Andra tillbehör

Detaljer:

 • Mått: ca. 30 x 30 x 16 cm (BxDxH)
 • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell42536
EAN4059433375786
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.