Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Utfodring av djuren på bondgården

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 117:-
I lager
SKU
18112
   

Bonden har massor att göra: hans hungriga djur vill ha mat. Han fyller foderkaret, tar högaffeln och använder den för att fylla upp den behändiga skottkärran.

Bonden vet precis vilken mat som hans djur tycker bäst om. Han utfodrar korna med hö. När han har fördelat det jämnt i foderhäcken hämtar han några påsar med pellets och tömmer dem i tråget. Nu är det grisarnas tur. De äter också hö och spannmål, men de behöver färska grönsaker för att hålla sig glada och friska. Bonden lägger sallad, potatis och betor i den stora foderlådan och ställer in den till grisarna. När han har gjort allt detta tittar han nöjt på när djuren äter.

Roliga fakta

 • Endast ett fåtal, mycket erfarna älvor kan tolka tecknen på stjärnbordet.

Funktioner

 • Fodret kan spridas ut med hjälp av högaffeln

Innehåll:

 • 1 gul matsäck
 • 1 grön matningssäck
 • 1 låda
 • 1 mjölkspann
 • 1 blå hink
 • 1 skottkärra
 • 1 högaffel och 2 höballar
 • sallad, betor och potatis

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 3 år.
Mer information
Modell42301
EAN4055744005848
VarumärkeSchleich
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.