Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Bondgård med stall och djur 42407

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 767:-
I lager
SKU
06184-60
   

Bondgården med stall och djur från Schleich® är själva kärnan i Schleich FARM WORLD. Här bor bonden Paul och hans fru Laura. De sköter båda kärleksfullt om djuren på gården. Setet innehåller massor av tillbehör och funktioner för långa lekstunder. Förutom boendeutrymmet med kök, matplats och sovrum, finns ett stall med gott om plats för djuren. Med vinschen kan höet lätt transporteras upp till loftet och lagras. Därifrån kan höet kastas ned genom luckan till djuren. Stallområdet med staket och paddockar kommer i lösa delar och kan monteras efter önskemål.

Setet är kompatibelt med transportbandet för hö (42377) och traktorn (42379).

Innehåll:

  • Lekset
  • 2 människofigurer
  • 7 djur 
  • Många tillbehör.

Detaljer:

  • Mått: 70 x 33 x 45 cm (B x D x H).
  • Rek.ålder: från 3 år.

Schleich-figurerna är alla detaljtroget modellerade, kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder.

Mer information
Modell42407
EAN4055744021060
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.