Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Schleich Dinosaurs Luftangrepp - lekset med helikopter, dinosaurie och figur - 10 delar

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life och Bayala

Det tyska märket Schleich har producerat figurer och figuruppsättningar av hög kvalitet i över 80 år. Schleich-häst, Schleich-gårdsdjur, Schleich-dinosaurie och Schleich Bayala är figurer i realistisk design av bästa kvalitet. Från Schleich hittar du bondgårdsdjur, hästar, dinosaurier, sagofigurer – figurer som passar lika bra som dekorationer på hyllan som till lek i barnrummet. De handmålade figurerna från Schleich hjälper till att främja kreativ lek och låter barn använda sin fantasi genom rollspel. Barnets utveckling stimuleras genom upplevelser under lek, och dessa detaljerade figurer, figuruppsättningar och tillbehör skapar ett stort antal plattformar för lek.

Schleich Horse Club presenterar barnen för livet på hästgården. Här träffar de många olika hästraser, tjejer och killar som älskar hästar, och som rider, sköter och matar hästarna. Utöka det roliga rollspelet med olika hästar, stall, hus, tävlingar och tillbehör.

Schleich Farm World tar med barnen till gården och låter dem ta del av bondens liv tillsammans med alla djur som finns på en gård, de olika byggnaderna som djuren bor i, tillbehör och fordon som bonden behöver för att ta hand om sina djur.

Schleich Wild Life låter barn lära känna vilda djur som finns på savannen, i regnskogen, i Arktis, i skogen eller i öknen. Wild life från Schleich har ett stort utbud av farliga djur, utrotningshotade djur, försiktiga djur, små och stora djur, och ger barn en förståelse för mångfalden i djurvärlden och hur de lever tillsammans.

Schleich Bayala är en magisk värld bland tomtar, enhörningar, sjöjungfrur, sjöhästar och drakar. Här introduceras barnen till en värld av vänskap, magi och äventyr, där de kan skapa sina egna berättelser i ljusa, vackra Bayala.

Schleich Dinosaurs tar dig tillbaka till en förhistorisk värld där stora, små, kvicka, starka och flygande dinosaurier härskar. Här träffar barnen bland annat Tyrannosaurus Rex, rovfåglar, Brachiosaurus, Gigantosaurus, Brontosaurus, där de lever sida vid sida med aktiva vulkaner och forskare som försöker hitta svar.

Vårt lågpris: 292:-
I lager
SKU
01216-58
   

Dino-forskaren Luis kan fästa sina senaste uppfinningar i helikoptern från Schleich Dinosaur. Det är en bedövningskanon med ett integrerat nät. Schleich Dinosaur-helikoptern är perfekt för att spåra och fånga dinosaurier från luften.

Dinosaurforskaren har utvecklat en bedövningskanon som kan fästas i helikoptern. Luis gör sig redo för en rundtur i  helikoptern, men var försiktig, en stor Tapejara blir inte glad när den upptäcker helikoptern i sitt territorium och tar omedelbart upp jakten. Luis tar kontrollen och gör en snabb 180 graders sväng. Tapejaran försöker vika undan , men Luis aktiverar kanonen och träffar med nätet. Dinosaurien är fångad och kan lätt transporteras med vinschen.

Funktioner:

 • Helikopteret har en vinsch med kabel för tung last
 • Kanonen kan skjuta iväg nätet och är avtagbar
 • Figuren har rörliga armar och ben
 • Helikopterns rotor kan snurras på

Roliga fakta:

 • Helikoptern kan också användas för att snabbt och enkelt transportera delar i den gula väskan.

Innehåll:

 • 1 x Luis-figur
 • 1 x Tapejara
 • 1 x Helikopter
 • 1 x Vinsch
 • 1 x Kanon
 • 1 x Nät
 • Annat

Detaljer:

 • Mått: ca. 25 x 15 x 20 cm (BxDxH)
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell41468
EAN4059433375762
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.