Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Katt stående - 6 cm

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 50:-
I lager
SKU
17811
   

Katter är fascinerande varelser på grund av sina graciösa, lätta rörelser, de uttrycksfulla ögonen och den felfria pälsen.

Katter har ett extremt bra balanssinne, och även om de råkar falla skadar de sig sällan. Det sägs till och med att oavsett hur en katt faller landar den alltid med tassarna först. Och det är sant: Om de faller med ryggen före, vrider de först huvudet och frambenen mot marken och sedan ryggraden och bakbenen. Genom att sträcka på benen och spreta ut tassarna stannar de dessutom upp fallet, precis som en fallskärm. I och med denna förmåga kan de försiktigt mildra fallet.

Roliga fakta

  • Katter kan skilja mellan salt, surt och beskt, men inte sött.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Felis silvestris catus
  • Global spridning: Världen över

Detaljer:

  • Mått: 5,5 x 2 x 6 cm (B x D x H).
Mer information
Modell13770
EAN4059433025612
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.