Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Schleich Rhodesian Ridgeback

Tyska Schleich har tillverkat figurer i mer än 80 år. Schleich är världskända för sina verklighetstrogna och detaljerade djurfigurer. i vårt sortiment hittar du allt du behöver för lek på bondgården och spännande äventyr i Schleichs magiska värld Bayala.

Vårt lågpris: 67:-
I lager
SKU
01202-51
   

Rhodesian ridgeback-hunden från Schleich® Farm World har den korta, glänsande päls som är typisk för denna hundras. Rhodesian ridgebacken från Schleich® Farm World har på sin rygg ett karaktäristiskt kännetecken: pälsen på ryggraden växer i motsatt riktning till den övriga pälsen och bildar en smal kam som står ut från kroppen. Rhodesian ridgebacks är populära familjehundar eftersom de har ett jämnt temperament och är lojala. Dessutom betraktas de som mycket intelligenta. Dessa fyrbenta vänner gillar aktivitet och hundsporter som agility.

Roliga fakta

  • Rhodesian ridgeback är en hundras som härstammar från Sydafrika och Zimbabwe.

Vetenskapliga fakta

  • Vetenskapligt namn: Canis lupus familiaris
  • Global startsida: Världen över
  • Status för bevarande: Tam

Detaljer:

  • Mått: 6,5 x 2 x 5,1 cm (B x D x H)
  • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell13895
EAN4059433007229
VarumärkeSchleich
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.