Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rubiks Race Game - roligt och fartfyllt strategispel för 2 spelare - baserat på rubiks kub

Rubiks kub är det tredimensionella mekaniska pusslet som bjuder på otrolig hjärngympa!

Rubiks kub är det mekaniska pusslet som alla vill lösa, klarar du det? Kuben kommer i många olika varianter men den klassiska kuben har sex sidor med nio rutor vardera. Utmaningen är att återställa kuben till utgångsläget med så få vridningar, eller på så kort tid, som möjligt. Detta är hjärngympa på högsta nivå!

Vårt lågpris: 249:-
I lager
SKU
04217-103
   

Spelet Rubiks Race är ett roligt och snabbt spel för två personer där det handlar om att hålla tungan rätt i mun. Skaka gummilådan och se de små kuberna sätta sig i ett slumpmässigt färgmönster. Nu handlar det om att återskapa ett identiskt mönster mitt på brädet först genom att skjuta på färgplattorna. En riktig Rubiks tävling.

Det låter kanske enkelt, men det är ett strategiskt spel som kräver hastighet, skicklighet och fingerfärdighet. Om mönstret är identiskt när du placerar ramen i mitten har du vunnit. Utmana både vänner och familj till ett Rubik's Race. Spelet kombinerar strategitänkande på en Rubiks kub med tävlingsinriktade brädspel.

Innehåll:

  • Rubiks Race spelbräde
  • Rubiks låda

Detaljer:

  • Rek ålder: från 7 år
Mer information
Modell6063907
EAN778988419076
VarumärkeRubik's Cube
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.