Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

Rolly Toys rollySnow Master: Snöplog med två fästen till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 537:-
I lager
SKU
10192-15
   

Gör det annars så tråkiga jobbet med att skotta snö till en rolig lek! Rolly Toys rollySnow Master Snöplog är ett gediget tillbehör till din Rolly Toys-traktor. Nu kan ditt barn ploga, så det är bara att se fram emot det första snöfallet! Perfekt vinterutrustning för din tramptraktor för jättekul och realistisk vinterlek.

Plogen är fullt fungerande med tre positioner, och den har solida fästen. Denna robusta snöplog av plast med metallstavar har en separat lyftanordning och är lämplig för anslutning både fram och bak på traktorn.

Innehåller:

  • Rolly Toys rollySnow Master snöplog med två fästelement

Detaljer:

  • Vikt: ca 2,8 kg
  • Mått: 55 x 13,5 x 34,5 cm
  • Rek ålder: från 3 år

Obs: Använd inte i trafik och bör användas under övervakning av en vuxen.

Mer information
Modell409617
EAN4006485409617
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.