Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Rolly Toys rollyFlashlight: Orange varningslampa till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 280:-
I lager
SKU
399
   

Komplettera din Rolly Toys-traktor (köps separat) med denna coola orange varningslampa från rollyFlashlight! Det orange ljuset har en häftig blinkande effekt, precis som på riktiga traktorer. Detta tillbehör ger tramptraktorn det lilla extra, och bidrar till realistisk och autentisk lek.

Lampan från Rolly Toys kan enkelt fästas på pedaltraktorn och ger en imponerande och rolig effekt. Klicka på knappen för att tända lampan och stänga av. Alla kommer att märka den stora nya detaljen. När du arbetar med tungt arbete är det bra att ha en varningslampa som säkrar din arbetsplats.

Innehåller:

  • RollyFlashlight -varningslampa

Detaljer:

  • Mått: 10 x 8 cm (HxØ)
  • Batterikrav: 3 x AAA (ingår ej)

Obs: Traktorn säljs separat.

Mer information
Modell409785
EAN4006485409785
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.