Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Ravensburger XXL Pussel 150 bitar - Enhörningar vid floden med rosa himmel

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
08184-38
   

Detta pusslet på 150 bitar i XXL-format från Ravensburger passar för barn från 7 år. Motivet föreställer enhörningar i floden framför ett vackert vattenfall. Den rosafärgade himlen bidrar med en magisk känsla när pusslet är färdigt. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet!

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 150 bitar - Enhörningar vid floden med rosa himmel

Detaljer:

  • Antal bitar: 150
  • Motiv: enhörningar
  • Ålder: från 7 år
Mer information
Modell100217
EAN4005556100217
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.