Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Lim till pussel

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 112:-
I lager
SKU
08184-21
   

Med hjälp av detta pussellim kan du enkelt klistra ihop ditt favoritpussel och hänga upp det på väggen som en tavla. Pussellimmet från Ravensburger är ett genomskinligt lim som är enkelt att applicera med hjälp av svampapplikatorn. Skydda bordsytan under pusslet med hjälp av papper eller plast och låt sedan härda i rumstemperatur.

  • Torkar på 1 timme.
  • Flaskan innehåller 200 ml (räcker ca till 4st 1000-bitars pussel.)

Mer information
Modell179541
EAN4005556179541
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.