Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Harry Potter vs Voldemort

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
01202-6
   

Detta pussel med med 200 bitar föreställer en närbild av Harry Potter och den ondskefulle Voldemort. Detta är ett pussel som passar perfekt när man är ett Harry Potter-fans! Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet.

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Harry Potter vs Voldemort

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Ålder: från 8 år

Mer information
Modell128709
EAN4005556128709
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.