Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Ravensburger XXL Pussel 150 bitar - astronauter på månen

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
10195-85
   

Det här är ett XXL pussel från Ravensburger med 150 bitar som föreställer astronauter på månen. Bitarna är större än vänliga pusselbitar, och passar från 7 år och uppåt. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet! 

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära  igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger XXL pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 150
  • Mått: L49 x H36 cm
  • Rek ålder: från 7 år
Mer information
Modell100163
EAN4005556100163
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.