Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Enhörningar och rådjur i magisk trädgård

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
03193-33
   

Detta pussel i XXL format från Ravensburger består av 200 pusselbitar och passar från 8 år. Det vackra motivet föreställer enhörningar och rådjur i en magisk lila och färgglad trädgård med en flod och ett vattenfall i bakgrunden. Njut av Ravensburger-kvalitet med denna familjevänliga aktivitet!

Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt sätt att lära igenkänning, logiskt tänkande, tålamod och öga-hand-koordination på, samtidigt som rätt pussel och svårighetsgrad kan stärka självbilden och korttidsminnet. Pussla är roligt och är en aktivitet som kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • Ravensburger XXL Pussel 200 bitar - Enhörningar och rådjur i magisk trädgård

Detaljer:

  • Antal bitar: 200
  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell128389
EAN4005556128389
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.