Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger pussel 2000 bitar - världen runt

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 335:-
I lager
SKU
04218-47
   

Ett världskartpussel i vintage-stil som visar olika sätt att resa på. Motivet illustrerar stilen helt från 1600-talet till modern tid med olika typer av transportmedel som segelfartyg, luftballonger, järnvägar och flygplan. Längst ner på kartan finns ett citat av den romerska filosofen Ciceron, som påminner oss om att hålla alla mänskliga händelser i perspektiv. Koppla loss från vardagen och skapa lugna stunder medan du pusslar detta vackra och utmanande pussel.

Pusslet består av 2000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Mått färdigt: 98 x 75 cm
  • Antal bitar: 2000
Mer information
Modell168255
EAN4005556168255
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.