Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Pokemon pussel 1500 bitar - Pokémon Classics

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 191:-
I lager
SKU
04218-49
   

Ravnesburger-pussel med motiv av de berömda karaktärerna från Pokémon. Pusslet Pokémon Classics består av 1500 bitar, och medan du pusslar visas en efter en Pokemon-karaktär. Pusslet består av 1500 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensborgs pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Mått färdigt: 80 x 60 cm
  • Antal bitar: 1500
Mer information
Modell167845
EAN4005556167845
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.