Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger 3D pussel 540 bitar - Harry Potter Hogwarts Slott

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 696:-
I lager
SKU
04218-43
   

Gör dig redo att resa till Hogwarts och ses på plattform 9 1/3 och gå ombord på tåget till den berömda magiska skolan. Detta 3D-pussel formar Hogwarts Castle, där Harry Potter bor med sina vänner Ronny och Hermine. Om du vill fördjupa dig i den magiska Harry Potter-världen är detta 3D-pussel perfekt för dig. Detta behöver alla Harry Potter-fans.

Pusslet består av 540 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras själv eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåll:

  • Ravensburger 3D pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 540
  • Rek. ålder: från 10 år
Mer information
Modell112593
EAN4005556112593
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.