Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Ravensburger Harry Potter 3D pussel 540 bitar - Hogwarts Slott

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 965:-
I lager
SKU
04218-43
   

Gör dig redo att resa till Hogwarts och ses på plattform 9 1/3 och gå ombord på tåget till den berömda magiska skolan. Detta 3D-pussel formar Hogwarts Castle, där Harry Potter bor med sina vänner Ronny och Hermine. Om du vill fördjupa dig i den magiska Harry Potter-världen är detta 3D-pussel perfekt för dig. Detta behöver alla Harry Potter-fans.

Pusslet består av 540 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras själv eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåll:

  • Ravensburger 3D pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 540
  • Rek. ålder: från 10 år
Mer information
Modell112593
EAN4005556112593
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.