Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger 3D pussel 540 bitar - Harry Potter Hogwarts Slott

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 684:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04218-43
   

Gör dig redo att resa till Hogwarts och ses på plattform 9 1/3 och gå ombord på tåget till den berömda magiska skolan. Detta 3D-pussel formar Hogwarts Castle, där Harry Potter bor med sina vänner Ronny och Hermine. Om du vill fördjupa dig i den magiska Harry Potter-världen är detta 3D-pussel perfekt för dig. Detta behöver alla Harry Potter-fans.

Pusslet består av 540 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras själv eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåll:

  • Ravensburger 3D pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 540
  • Rek. ålder: från 10 år
Mer information
Modell112593
EAN4005556112593
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.