Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger Pussel Harry Potter - 1000 bitar

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
10195-109
   

Detta pussel från Ravensburger kommer med 1000 bitar som tillsammans bildar ett motiv som föreställer nästan alla de kända karaktärerna från filmerna om Harry Potter. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 1000 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren.

Detaljer:

  • Motiv: Harry Potter
  • Mått: L70 x H50 cm
  • Bitar: 1000
  • Avancerat
Mer information
Modell149889
EAN4005556149889
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.