Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Pussel Harry Potter - 1000 bitar

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar och förtrollade trollstavar. När Harry Potter fyller elva år och får reda på att han är en trollkarl blir han snabbt en del av den magiska världen på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Han upptäcker tidigt att magin har en mörkare sida än någon tidigare kunnat föreställa sig och måste växa upp snabbt för att försvara sig och sina vänner mot mörkets onda krafter.

Vårt lågpris: 150:-
I lager
SKU
10195-109
   

Detta pussel från Ravensburger kommer med 1000 bitar som tillsammans bildar ett motiv som föreställer nästan alla de kända karaktärerna från filmerna om Harry Potter. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 1000 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren.

Detaljer:

  • Motiv: Harry Potter
  • Mått: L70 x H50 cm
  • Bitar: 1000
  • Avancerat
Mer information
Modell149889
EAN4005556149889
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.