Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Ravensburger Harry Potter Pussel 1000 bitar

Harry Potter - en värld av häxkonst, magi och trolldom

När Harry Potter blir elva år och upptäcker att han faktiskt är en trollkarl, blir han snabbt en del av trollkarlsvärlden på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom. Han upptäcker snabbt att det finns en mörkare sida av trolldom och magi än någon tidigare hade kunnat föreställa sig. Harry Potter-figurer, dräkter, byggsatser och ikoniska Harry Potter-leksaker låter dig ta del av denna magiska värld av trolldom, häxkonst, mörka krafter och vänskap – och där du aldrig vet vad som väntar (eller inte väntar) runt nästa hörn på Hogwarts slott.

Kliv in i Harry Potters magiska värld som är full av spännande lekset, detaljerade figurer, gyllene kvickar, förtrollade trollstavar och mycket mer. 

Vårt lågpris: 196:-
I lager
SKU
10195-109
   

Detta pussel från Ravensburger kommer med 1000 bitar som tillsammans bildar ett motiv som föreställer nästan alla de kända karaktärerna från filmerna om Harry Potter. Att lägga pussel hjälper till att utveckla minnet, koncentrations- och problemlösningsförmågan samtidigt som det är en väldigt avslappnande aktivitet. Pusslet med 1000 bitar passar för den lite mer erfarna pusselläggaren.

Detaljer:

  • Motiv: Harry Potter
  • Mått: L70 x H50 cm
  • Bitar: 1000
  • Avancerat
Mer information
Modell149889
EAN4005556149889
VarumärkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.