Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Mickey Challenge

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
04218-62
   

Antar du Musse Pigg-utmaningen? Motivet för pusslet består av Musse Pigg-figurer placerade över hela bilden, så här är det viktigt att hålla huvudet kallt. Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är roligt och kan göras ensam eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger-pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 1000
  • Mått färdigt: 70 x 50 cm
Mer information
Modell167449
EAN4005556167449
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.