Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 100 bitar - Vilda djur vid vattenhålet

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 119:-
I lager
SKU
04206-110
   

Detta pussel föreställer en mängd vilda djur som har samlats vid vattenhålet. Här hittar du bland annat både elefanter, lejon och tigrar. Pusslet består av 100 bitar.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger XXL-pussel

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 6 år
  • Antal bitar: 100
  • Mått färdig: 49 x 36 cm
Mer information
Modell129102
EAN4005556129102
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.