Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger Labyrint Harry Potter - brädspel

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 285:-
I lager
SKU
10195-111
   

Labyrint med Harry Potter-tema är ett roligt strategispel för hela familjen. Hitta vägen till vännerna på Hogwarts genom att strategiskt skifta labyrinten för att skapa nya vägar när du möter en återvändsgränd. Hitta ständigt nya vägar till dina favoritkaraktärer från böckerna - Harry, Ron, Hermione, Dumbledore och många fler väntar på dig i Labyrinten! Lätt att lära sig - och otroligt roligt.

Detaljer:

  • Antal spelare: 2-4 st
  • Speltid: 20-30 minuter
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell262748
EAN4005556262748
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.