Ravensburger Gabbys Dockhus 3D pusselboll - ljudaktiverad nattlampa - 72 bitar

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
06233-19
   

Upplev glädjen och spänningen i att pussla i 3D, för att pussla ihop en helt speciell nattlampa! Denna coola 3D Puzzle-Ball förvandlas till en fascinerande och ljudaktiverad nattlampa med hjälp av det medföljande LED-ljusstället. Klappa händerna för att få den att lysa upp! Den perfekta presenten för fans av Gabby's Dollhouse från 6 år och uppåt.

72 böjda pusselbitar i plast passar perfekt ihop för att bilda en robust pusselboll med en diameter på 13 cm. Inget lim krävs tack vare Ravensburgers EasyClick-teknologi. Montera antingen på frihand eller med hjälp av siffrorna och pilarna på baksidan. 

Ravensburgers pussel har fascinerat barn och vuxna i mer än 100 år. Att lägga pussel är ett roligt tidsfördriv som utvecklar rumslig medvetenhet och finmotorik hos både barn och vuxna. Att pussla är en rolig aktivitet att utföra både på egen hand men också tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 72 pusselbitar med motiv av gabbys dockhus
  • 1 stativ att placera pusselbollen på

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (ingår ej)
  • Mått: 16 x 13 cm (HxB)
  • Ålder: från 6 år
Mer information
Modell10311575
EAN4005556115754
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.