Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger 3D pussel 72 bitar- Barnens jordglob, ljudaktiverad nattlampa

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 308:-
I lager
SKU
12206-7
   

Detta pussel är i 3D och föreställer en jordglob med djur på. Pusslet fungerar även som nattlampa, med LED-ljus som aktiveras av ljud. Delarna är solida och kräver inget lim.

Pusslet består av 72 bitar i den berömda Ravensburger kvaliteten. Ravensburgs pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är roligt, och det kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger 3D pussel och nattlampa
  • 1 bas
  • 1 instruktioner

Detaljer:

  • Mått färdig: 15,9 cm
  • Antal bitar: 72
  • Ålder: från 6 år
Mer information
Modell118441
EAN4005556118441
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.