Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Världskarta och landmärken rampussel maxi - 80 bitar - L.A. Larsen

L.A. Larsen - rampussel som är pedagogiska och roliga!

L.A. Larsen tillverkar rampussel av hög kvalitet som passar perfekt för den som gillar att pussla. Spelen är pedagogiska och hjälper barnen att lära sig nya ord, lära sig att räkna, lära sig klockan och mycket mer. Pusslen kommer med färgglada motiv.

Vårt lågpris: 98:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
20545
   

Detta Maxi rampussel pussel från L.A. Larsen har ett motiv av världskartan med välkända landmärken, och är ett pedagogiskt barnpussel. Pusslet består av 80 bitar som tillsammans bildar kartan, och bitarna läggs på pusselbrädan. Världskartan omfattar bergskedjor, öknar, öar, hav, kontinenter och länder och längs ramen hittar du illustrationer av kända landmärken som Frihetsgudinnan, Eiffeltornet, Big Ben, pyramider från Egynt med mera.

Med detta roliga pussel kan barn lära sig om geografi och landmärken medan de pusslar! Flera av de 80 bitarna är formade som olika djur från havet och pusslet passar lite större barn.

Innehåller: 

  • Maxi Rampussel med världskartmotiv

Detaljer:

  • Mått: 36,5 x 28,5 cm
  • Antal bitar: 80
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell221046
EAN7023852110621
VarumärkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.