Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dinosaurier som flyger, springer och dyker rampussel maxi - 70 bitar - L.A. Larsen

L.A. Larsen - rampussel som är pedagogiska och roliga!

L.A. Larsen tillverkar rampussel av hög kvalitet som passar perfekt för den som gillar att pussla. Spelen är pedagogiska och hjälper barnen att lära sig nya ord, lära sig att räkna, lära sig klockan och mycket mer. Pusslen kommer med färgglada motiv.

Vårt lågpris: 106:-
I lager
SKU
03227-23
   

Detta Maxi rampussel från L.A. Larsen med motiv av dinosaurier som flyger, springer och dyker är det perfekta barnpusslet för dinosauriefantaster. Pusslet består av 70 bitar som tillsammans bildar ett fantastiskt och färgstarkt motiv från forntiden.

Det fanns många grunda hav och ett varmt klimat medan dinosaurierna styrde jorden. Här flyger en rosa pteranodon högt över en mordisk giganotosaurus. Giganotosaurus var till och med större än tyrannosaurus rex, som på bilden har båda benen i vattnet. En baryonyx har fångat en fisk som den håller i sin långa nos, formad som nosen på en krokodil, perfekt för att fånga fisk. Dakosaurus, som simmar i det nedre vänstra hörnet, var en avlägsen släkting till dagens krokodiler. Den blågula fisken längst ner på bilden är en mörk osteus, kanske mer än 8 meter lång. Många av de 70 bitarna är formade som dinosaurier, och pusslet passar lite större barn.

Innehåller:

  • Maxi rampussel med dinosaurier

Detaljer:

  • Antal bitar: 70
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell700152
EAN7023852132104
VarumärkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.