Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Rit- och målarsaker

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Nyhet
Pris
Varumärke
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-52 av 288

Sätt fallande sortering
Page
per page

Rita, måla, färglägg på fri hand eller med schabloner, vita ark, målarböcker, aktivitetsböcker, vi har allt ditt barn behöver för att vara kreativ med färger och papper. Allt från kritor, färgpennor, blyertspennor, tuschpennor, pennfodral, målarböcker, vita ark, målarmaterial, limstift, sax, färgade ark, ritset, canvas, staffli, stämplar och mycket mer - vi har utrustningen, du ansvarar för fantasi och kreativitet. Att rita och måla är aktiviteter som passar alla åldrar, och lika roligt hemma som på språng.

Låt barnens fantasi flöda och låt dem måla, rita och färglägga, så att de kan skapa ett mästerverk med sina kritor, tuschpennor eller färgpennor. Och om du känner dig som en liten blivande konstnär, kommer ett staffli med duk att vara helt rätt för dig. Om du inte vill ha stök, hitta en evighetstavla där barnet ritar om och om igen utan färger, målarfärg eller tuschpennor, med bara en ritpinne eller fingret. Här hittar du urval av material som passar för kreativ och färgglad lek.

rit- och målarmaterial som passar både barn och vuxna. Introducera barn till en kreativ värld med färgpennor och tuschpennor som är anpassade för små händer, eller fortsätt din kreativa utveckling med färger, målarmaterial, pennor, staffli, duk och pennor som gör ditt nya konstprojekt till en lek! Med färger, tuschpennor, färger, glitter och pennor öppnas dörren till ett färgsprakande universum, där fantasin kan släppas lös och med detta urval är det tillgängligt för alla små och stora konstnärer.

Målarböcker bjuder på många timmar sunderhållning och låter barnens fantasi flöda fritt. Vi har målarböcker för barn i alla åldrar med motiv som alla gillar. I denna kategori hittar du också målarbäcker med klistermärken och spännande uppgifter som barnen kan lösa. Her hittar du anteckningsblock i olika storlekar och med olika tillbehör.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.