Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Kid Made Modern mitt första stämpelpaket - med 6 stämplar, kritor och aktivitetshäfte

-45%

Kid Made Modern önskar att inspirera barn och föräldrar till att använda sin fantasi och bli mer kreativa. Produkterna kombinerar nyskapande design med hög kvalitet, de är miljövänliga och består av material som uppfyller stränga säkerhetstest. Kid Made Modern använder aldrig blisterokaninger i sina produkter, de undviker att använda traditionell plast i sina förpackningar och väljer hellre lösningar baserade på majs.

Kampanjpris 194:- Vårt lågpris: 355:-
45%
Du sparar: 161:-
I lager
SKU
10206-137
   

Kid Made Modern mitt första stämpelset med stämplar, aktivitetsbok och kritor är perfekt för en rolig aktivitetsdag inne.

Man är aldrig för ung för att låta kreativiteten flöda fritt. Mitt första stämpelpaket från Kid Made Modern är designat speciellt för de yngsta kostnärerna. Med stora stämplar som är lätta att greppa tag i och ett häfte med förslag till olika vackra alster med stämplar och kritor. Barnet får möjlighet att utveckla finmotoriken när det leker med de stora, färgglada stämplarna! Det följer även med en målarbok där det finns plats att göra många konstverk med stämplar och kritor.

Låt de yngsta stämpla och göra sina egna konstverk – eller låt dem bli sina egna små chefer i en leksaksaffär, en bank, ett postkontor etc. – bara fantasin sätter gränser. Setet är komplett med stämplar, kritor och stämpelfärger.

  • Med 6 stämplar och 3 färgglada stämpelkuddar
  • Kreativt set med aktivitetshäfte och kritor
  • Lätt att greppa 

Innehåll:

  • 6 stämplar
  • 3 stämpelkuddar
  • 6 kritor
  • Aktivitetshäfte med 18 sidor

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell921-607
EAN850012834274
VarumärkeKid Made Modern
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.