STABILO Woody Duo - 5 färgpennor med 10 färger - rita på glas och papper

Sätt färg på ditt liv med rit- och färgtillbehör från STABILO. Gör din dag ljusare med lite färg. Stabilo erbjuder färgpennor i flera storlekar, lämpliga för små och stora barn som älskar att uttrycka sig med färger och former. Här har du ergonomiskt utformade färgpennor och tuschar för stora och små, samt praktiska tuschpennor i härliga färger.

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
03234-68
   

STABILO Woody Duo är mångsidiga färgpennor med 2 färger vardera, som kan användas på många ytor, som glas och papper, och kan även användas för att måla med pensel och vatten.

Med STABILO Woody Duo färgpennor kan unga konstnärer rita och måla allt mellan himmel och jord. Färgpennorna med två färger vardera kan användas för att rita på fönster och glas, papper och kartong, och kan även användas som akvarell, vilket gör dem perfekta för akvarellmålning. Pennorna är så mångsidiga att barn i alla åldrar kommer att underhållas i timmar och kan låta sin kreativitet flöda fritt. STABILO Woody Duo har en lång livslängd då de starka färgpennorna är fyllda med mycket färg, och kan lätt tvättas bort från fönster och andra ytor.

Innehåller:

  • 5 STABILO Woody Duo färgpennor
  • Pennvässare

Detaljer:

  • Antal färger: 10
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell882/05-2
EAN4006381573443
VarumärkeStabilo
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.