Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pussel 1000+ bitar

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Nyhet
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 111

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 111

Page
per page
Sätt fallande sortering

Landskap, djur, natur, arkitektur eller landmärken – pusselmotiv riktade specifikt till vuxna. Stora pussel med över 1000 bitar fungerar som hjärngympa och främjar fantasin och hjärnaktiviteten. De extra stora pusslen är inte för nybörjare, och med 1000 bitar eller mer krävs lite övning och mycket koncentration. 

Föreställ dig den härliga känslan när du hittar den bit du behöver och bitarna faller på plats. Här hittar du vackra landskap, kända städer och platser, djur, natur och konst, ett stort utbud av avancerade pussel för vuxna pusselfantaster eller äldre barn som vill ha en utmaning. Pussel med 1000 pusselbitar, 1500 bitar, 2000 pusselbitar, 3000 bitar och pussel 5000 pusselbitar kan vara utmanande, men kan också vara en rolig aktivitet för alla! De stora motiven med många bitar kan ta tid att lägga och man har inte alltid en lämplig plats att sitta och pussla länge på. Pusselmattan är praktisk, låter dig pussla direkt på mattan och sedan kan du rulla ihop den för att flytta eller spara pusslet till nästa pusselstund. Förvara pusslet på ett enkelt sätt, utan att ta för mycket plats, och fortsätt nästa gång möjligheten dyker upp. 

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.