Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon LED klocka med touchskärm för barn

-36%

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

36%
Kampanjpris 165:- Vårt lågpris: 256:- Du sparar: 91,-
I lager
SKU
11218-01
   

Snygg Pokémonklocka med pekskärm för barn med roliga detaljer. Den röda LED-urskivan visar tydligt tiden i mörker och kan visas i antingen 12-timmars- eller 24-timmarsformat. På skärmen kan du även se vilken månad och dag det är. Klockan är perfekt för alla Pokemon-fans från 6 år, som kommer att lära sig att hålla kontrollen och lära sig klockan. Klockan är inte uppladdningsbar, men batteriet kan bytas ut.

Innehåller:

  • 1 Pokémon LED-klocka

Detaljer:

  • Mått urtavla: 3 cm
  • Välj mellan 12 eller 24 timmars format
  • Batteribehov: 1 x CR2032 (ingår)
  • Rek ålder: från 6 år

Obs: Klockan är inte vattentät

Mer information
ModellPOK4322YL
EAN0030506568728
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.