Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Friends matlåda och vattenflaska

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
02192-103
   

LEGO Friends matlåda och vattenflaska passar perfekt att ta med sig på utflykter, promenader eller till skolan. Förvara mat och dryck i detta lila set med härlig LEGO Friends design. Locket är enkelt att öppna och stänga, och matlådan kommer även med en rörlig skiljevägg.

  • Tål diskmaskin
  • Material: Polypropylene (PP), Polyethylene (PE)
  • BPA- och Ftalat-fri
  • Flaskan rymmer 375 ml
  • Mått matlåda: 20 x 6,7 x 19,2 cm
Mer information
Modell40581734
EAN5711938032128
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.