Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon LCD digital klocka för barn med 2 smycken

-46%

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

46%
Kampanjpris 95:- 175:- Du sparar: 80,-
I lager
SKU
03226-8
   

Denna smartklocka har ett Pokémon-motiv och LCD-skärm med digital klocka. Armbandsuret har en modern design och barnet kan välja att skräddarsy sin digitala klocka genom att växla mellan de två smyckena som följer med. Med justerbara remmar med Pikachu text som enkelt kan anpassas till barnets handled.

Innehåller:

  • Pokémon digital klocka med LCD-skärm
  • 2 hängen – Poke Ball eller Pikachu-figur

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x LR41 ingår
  • Rek ålder: från 6 år

OBS: Klockan tål inte vatten

Mer information
ModellP000804
EAN305064184292
VarumärkePokemon
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.