Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Lär dig bygga 1200 bitar - mega byggset

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 458:-
I lager
SKU
06193-01
   

Plus Plus MINI lär dig bygga är ett startpaket som innehåller hela 1200 Plus Plus-bitar. Setet passar perfekt för barn som gillar att bygga med klossar och vara kreativa. Klossarna som ingår är 700 basic i olika färger, 300 neonfärgade, 50 silverfärgade och 50 glow. Det följer också med fyra basplattor i olika färger.

Plus Plus är ett roligt och interaktivt byggsystem som främjar barnets finmotorik och kreativitet samtidigt som man även övar upp sin koncentration och sitt tålamod.

Plus Plus: en form - oändliga möjligheter. Designat och tillverkat i Danmark av BPA-fri och PVC-fri polyetylenplast.

Innehåll:

  • 700 basic-bitar i olika färger
  • 300 neonfärgade bitar
  • 50 silverfärgade bitar
  • 50 guldfärgare bitar
  • 50 glow-bitar
  • 4 basplattor

Detaljer:

  • Mått:varje bit är 20 mm x 12 mm
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell3811
EAN5710409104364
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.