Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Plus Plus glitter mix - 240 byggklossar

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 120:-
I lager
SKU
05202-22
   

Plus Plus glitter mix kommer i en förpackning som kan användas om och om igen, och som gör det enkelt för dig att ta med sig till vänner. Det här röret innehåller 240 Plus Plus byggklossar i färgerna glitterrosa, glitterlila, vit, pastellrosa och pastellila.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåll:

  • 240 pastell-färgade byggklossar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 20 x 12 mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 5 år
Mer information
Modell4243
EAN5710409105415
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.