Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Clementoni Action and Reaction - Expansionsset till kulbana - Bandelar, plattform och bankopplingar

Lek ska vara roligt, och bland leksakerna från Clementoni hittar du roliga produkter med högt lekvärde som uppmuntrar till kreativitet och lärande.

Clementoni är experter på pussel för barn i olika åldrar, pedagogiska leksaker och vetenskapliga leksaker som bidrar till ökad kunskap. Leksaker från Clementoni utmanar och bidrar till lärorika lekstunder samtidigt som de bjuder på massor av skoj.

Vårt lågpris: 118:-
I lager
SKU
07206-175
   

Med detta expansionspaket kan du komplettera din kulbana från Clementoni med extra bandelar, plattform, kopplingspunkt och korsning. Konstruera ditt eget ideella spårsystem med olika element och upplev hur tyngdkraften fungerar. Bruksanvisningen som medföljer gör det enkelt för dig att komma igång, men ganska snart kommer du vilja gå dina egna vägar!

Bygg på dina byggsatser från Clementoni och få en kulbana som ingen annan sett maken till. Dela spåren, ändra riktning på kulan och utmana tyngdkraften med detta expansionspaket. Byggsatsen är kompatibelt med alla Action and Reaction byggsatser från Clementoni.

Innehåll:

  • 54 delar

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell19167
EAN8005125191673
VarumärkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.