Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

GraviTrax Trampoline - expansionspaket till kulbana med extra studs

Gravitrax låter dig bygga helgalna magnetiska kulbanor som verkligen lär dig allt om tyngdkraften!

Det interaktiva kulbanesystemet bjuder på oändliga byggmöjligheter och passar perfekt för alla STEM-entusiaster. Designa och bygg kulbanor med hjälp av medföljande bygginstruktioner eller hitta på helt egna skapelser. Experimentera med tyngdkraften, magnetism och kinetik för bygga banor som får kulorna att rulla från start till mål på nolltid! Ta kulbanorna till nästa nivå med kulbanesystemet från Gravitrax som kommer med många olika tillbehörspaket och expansioner.

Vårt lågpris: 128:-
I lager
SKU
01202-39
   

Utforska gravitation och tyngdkraft med GraviTrax Expansion Trampoline! Använd din fantasi för att bygga fantastiska kulbanor och använd detta expansionspaket för att ge kulorna extra studs under färden. Kombinera paketet med GraviTrax Starter-set för att bygga en riktigt häftig kulbana. Hur långt och högt kommer kulan att studsa?

GraviTrax är ett modulärt, interaktivt kulbanesystem där du kan designa och bygga din helt egen kulbana. Denna STEM-inspirerade leksak passar för barn från 8 års ålder och uppmuntrar lek där man experimenterar med tyngdkraft, magnetism och kinetik för att få kulorna i mål. 

Innehåller:

  • 2 actiontrampoliner
  • 2 vinklade block
  • Anvisningar

Detaljer:

  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell26079/22417
EAN4005556224173
VarumärkeGravitrax
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.