Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus BIG Pastel Value Pack - byggsats med 70 bitar och byggplatta - i metallväska

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 316:-
Tillfälligt slut
SKU
10202-2

Plus Plus BIG är perfekt för små händer och stora idéer. Plus Plus BIG Pastel Value Pack innehåller 70 stora bitar i pastellfärgerna rosa, lila, vit, ljusblå, ljusgrön och gul. Denna byggsats bjuder på oändlig, rolig lek för barn som håller på att utveckla sina motoriska färdigheter och som övar på färgigenkänning, mönster och sortering. Allt detta blandat med lek och kreativitet.

Plus-Plus stimulerar barns lärande, fantasi, kreativitet och motorik. Barn oavsett ålder uppskattar att leka och bygga med Plus-Plus då byggmöjligheterna är många. Man kan bygga allt från enkla mosaiker i 2D till komplexa 3D-modeller med denna pedagogiska STEM-leksak som låter kreativiteten flöda fritt.

Plus-Plus: En form – Oändliga möjligheter.

  • Designad och producerad i Danmark
  • Fri från BPA och ftalater

Innehåller:

  • 70 bitar i pastellfärger
  • Byggplatta
  • Förvaringsväska i metall
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: varje bit mäter 50 mm x 30 mm
  • Ålder: från 1 år
Mer information
Modell3275
EAN5710409201155
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.