Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil Space Leklåda På rymdstationen 70307

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 276:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
01202-115
   

Världsrymden, oändliga vidder, men inget uppdrag är för svårt för den kloka PLAYMOBIL-astronauten. Tillsammans med sin robot undersöker han främmande planeter och söker efter nya livsformer. De befinner sig i rymdstationen och undersöker just nu två vattenkristaller som de hittat på ytan. Är inte vetenskapen spännande?

Bakom dubbeldörrarna på den praktiska PLAYMOBIL-leklådan döljer sig en riktig rymdstation med astronaut, robot, satellitmottagare, dator, vattenkristaller och många fler extratillbehör för ett framgångsrikt rymduppdrag.

Detaljer:

  • Antal delar: 60
  • Rek.ålder: från 4 år

PLAYMOBIL inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70307
EAN4008789703071
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.