Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Family Fun Kids Club - 70440

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 198:-
I lager
SKU
06202-24
   

Lek och glädje garanteras i Kids Club: Barnen underhålls av att dansa på minidisko, klä ut sig i maskeradkläder, hoppa hage, köra trampbil och många andra leksaker. Alla små semesterfirare kan busa, leka och dansa ordentligt på skojiga Kids Club. Här åker barnen trampbil, målar, läser och leker. På scenen visar de unga förmågorna sina talanger. Att klä ut sig är särskilt roligt. Det finns en utklädningslåda med en massa skojiga kläder. I Kids Club har barnen det bra.

Innehåll:

  • 1 PLAYMOBIL-figur
  • 3 PLAYMOBIL-barnfigurer
  • 1 scen med mikrofon och PA-högtalare
  • 1 låda med utklädningskläder
  • 1 trampbil
  • Målarsaker, böcker och en mängd tillbehör.

Pusselbitarna till hopphagen kan sättas ihop individuellt.

Detaljer:

  • Antal delar. 66
  • Rek ålder: Från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70440
EAN4008789704405
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.