Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil Polishus med fängelse 6919

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 917:-
I lager
SKU
15633
   

Tjuven har blivit fångad och ska nu låsas in i fängelset. Polismännen går in genom porten med tjuven som har på sig handbojor, de tar fingeravtryck och fotografier av tjuven och låser sedan in honom i en cell. Två dagar senare ljuder alarmet, skurken har rymt! Kan du fånga honom igen?

Den stora polisstationen har två möblerade fängelseceller, en helikopterplatta, huvudcentral, ett vapenrum och ett bevisrum där polisen kan fota och ta fingeravtryck på skurkarna.

  • 2 Fängelseceller.
  • 3 Figurer, 1 skurk och 2 polisfigurer.
  • Storlek: 63 x 45 x 26 cm.
  • Rek. ålder: från 4 år.

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med gripfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter

Mer information
Modell6919
EAN4008789069191
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.