Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Playmobil City Action Stegenhet 9463

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 596:-
Tillfälligt slut
SKU
06183-86

Brandbil med förlängningsbar stege, ljus och ljud (kräver 2 x 1,5 V-mikrobatterier). Med utdragbara stöd. Upp till fyra figurer kan sitta i förarhytten. 

Kan kombineras med Vattenpump från artikelnr. 9468 Brandmän med vattenpump.

Innehåller:

  • Stegenhet
  • 3 PLAYMOBIL-figurer
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Batterikrav: 2 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Mått: 39 x 13 x 17 cm (LxDxH)
  • Rek.ålder: fra 4 år
Mer information
Modell9463
EAN4008789094636
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.