Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Playmobil Ghostbusters Samlarutgåva P. Venkman 70172

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 490:-
I lager
SKU
02192-62
   

I 35 år har Ghostbusters bekämpat spöken och gått till botten med paranormala fenomen. Till det stora jubileet kommer en världsnyhet från PLAYMOBIL: Högkvalitativa extra stora samlarfigurer i fantastisk kvalitet och en särskild samlarförpackning för alla barn, fans och vänner till spökjägarna.

Ghostbusters samlarutgåvorna är 15 cm höga och mycket detaljerade. Samlarutgåvan Peter Venkman har en protonryggsäck med protonstrålare och ytterligare spökjägarutrustning.

Innehåll:

  • Samlarutgåva av Peter Venkman med protonryggsäck

Detaljer:

  • Antal bitar: 6
  • Mått: Figuren är 15 cm hög
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell70172
EAN4008789701725
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.