Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Playmobil City Life Stort kök för hela familjen 9269

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 208:-
I lager
SKU
02183-3
   

I det stora köket finns det gott om plats för hela familjen. Allt är tipptopp: kylskåp, bakugn och diskmaskin. Prova ett nytt smaskigt recept och bjud in alla att smaka. En modern köksö med glaskeramikhäll är förstås ett måste.

Komplett utrustat med kylskåp, ugn och diskmaskin. Den moderna köksön har två kokställen på keramikhällen och på sidan finns det gott om plats för alla köksredskap som följer med. Många tillbehör som brödrost, mixer och espressomaskin gör det ännu roligare.

Innehåll:

  • Tre figurer
  • Kjøkkenseksjoner
  • Servise, gryter og kaffemaskin
  • To stoler og kjøkkenøy
  • Barnestol, bilstol og mye mer
  • Møblene kan brukes separat, men passer også til Playmobil City Life Modern House, modelnr 9266

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4-10 år 
Mer information
Modell9269
EAN4008789092694
VarumärkePlaymobil
Ålder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.