Playmobil City Life Starter Pack Barnläkare 70818

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 281:-
I lager
SKU
03225-78
   

Playmobil City Life Startpaket barnläkare 70818 tar dig med på ett spännande läkarbesök.

Välkommen till den barnvänliga PLAYMOBIL barnläkarcentralen. Här vårdas de små patienterna med extra stor omsorg. En flicka har råkat ut för en olycka på gatan. Den hjälpsamma barnläkaren undersöker barnet noggrant på britsen och lyssnar försiktigt på bröstet med stetoskopet. Hon lägger ett förband på såret på huvudet och lägger ett gips på den brutna armen. Allt kommer att läkas och bli bra igen, men först måste hon vila och ta det lugnt. PLAYMOBIL startpaket är en utmärkt introduktion till den stora och färgglada PLAYMOBIL-världen.

Innehåll:

  • Läkarmottagning
  • 2 figurer
  • Undersökningsbrits
  • Läkarutrustning
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 57
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

 

Mer information
Modell70818
EAN4008789708182
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.