Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Starter Pack Polis: faroträning 70817

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 191:-
I lager
SKU
03225-77
   

Playmobil City Action Startpaket Polisträning 70817 är en perfekt introduktion till Playmobils fängslande universum.

För kritiska operationer anropas PLAYMOBIL-enhetens specialstyrka. För att vara väl förberedd vid en allvarlig olycka övar polisen på att oskadliggöra och avlägsna farliga ämnen. Först spärras riskområdet av, sedan kommer bombspecialisten på sin fyrhjuling. Han släcker elden med ett skott från skumkanonen och tar sedan försiktigt upp det explosiva materialet med griparmen. Hans kollega bistår med instruktioner via megafonen. Tack vare deras utmärkta samarbete är uppgiften snabbt klar.

Innehåll:

  • Fyrhjuling
  • 2 figurer
  • Bomb
  • Barrikad
  • Skylt, flammor, spade
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 58
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

 

Mer information
Modell70817
EAN4008789708175
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.