Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Life Fashion Design Studio 70590

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 378:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
01212-22
   

Mode har alltid varit hennes stora passion och därför öppnade designern nyligen sin egen designstudio. Här kan hon låta sin kreativitet flöda fritt och hon kan designa fantastiska skapelser. I showroomet kan kunderna prova på klänningar, kjolar, skor och väskor. Och formgivaren kan naturligtvis anpassa kläderna till kundernas önskemål med symaskinen.

Innehåll:

  • Playmobil designstudio
  • 3 Playmobil figurer
  • Katt
  • Symaskin, galgar, tyg
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antall deler: 132
  • Alder: fra 5 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70590
EAN4008789705907
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.