Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Playmobil City Action brandkår med brandbil 70557

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 667:-
I lager
SKU
01212-11
   

Det finns alltid mycket att göra för Playmobils brandkår. Brandmännen har just kallats ut för att arbeta igen, en oljepöl har fattat eld. På med blåljuen och sirenerna, nu är det en nödsituationen på gång. På plats ser de även att en SUV står i lågor. Lyckligtvis lyckades föraren komma ut och ta sig i säkerhet. Nu måste du vara snabb! På kort tid är vattenkanonerna på plats och vattnet forsar ut.

Brandbilen kommer med ljus och ljud, och du kan fylla slangen med vatten.

Innehåll:

  • Playmobil brandbil med lys og lyd
  • 4 Playmobil figurer
  • 1 SUV med avtagbart tak
  • Hjälmar, handskar, oljepöl
  • Andra tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 189
  • Mått brandbil: 37 x 12 x 14 cm
  • Rek.ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att hitta på helt egna äventyr, och låter fantasin flöda fritt. Playmobils kärna är de 7,5 cm höga figurerna. De har rörliga leder, händer med gripförmåga och ett glatt ansikte. Lekseten från Playmobil är underhållande, stimulerar barnens öga-hand-koordination och bidrar till utvecklingen av sociala färdigheter.

Mer information
Modell70557
EAN4008789705570
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.